Ragdoll Maggie vertelt haar belevenissen in februari 2010

 

De vader van mijn personeel is weer terug naar Nederland. Nu hoeven we de gasten slaapkamer niet meer te delen, het is lekker allemaal weer van ons. Deze kamer is een ideale plaats om een tukkie te doen en je hebt een goed zicht op de voordeur en de oprit. Die kamer is niet zo warm want het is nog steeds zomer hier!

Mijn mam besteedt een hoop tijd aan de kittens, maar gelukkig niet altijd, mijn personeel heeft een slaapmand geplaatst voor de kittenkooi. Op deze manier hebben mijn mam en ik een goed uitzicht op de kittens (zie foto). Dit is absoluut de beste plaats om een oogje in het zeil te houden op de kittens.

Een groot deel van de dag is mijn mam in de eetkamer en keuken, de andere katten en ik zijn daar niet altijd toegestaan. Dan kan mijn mam in en uit de kittenkooi wanneer zij maar wil omdat de kittens nog te klein zijn om de kooi te verlaten. Op dit moment kunnen ze nog niet normaal lopen, ze hobbelen maar een beetje rond. Ik ben zo jaloers op mjn mam want zij kan bij hun zijn en ik jammer genoeg niet. Mijn mam zegt dat mijn broertje en zusjes nog te klein zijn om met mij te spelen.

Mijn mam vertelt mij dat wanneer de kittens wat ouder zijn dat ik de hele dag met ze mag spelen. Dat is al over een paar weekjes, ik kan niet wachten, ik kijk er zo naar uit!

Ik trek veel op met de andere katten omdat mijn mam veel tijd besteedt aan mijn broertje en zusjes. Ze voedt ze en ze wast ze en ook leert mijn mam om de kittens zindelijk te krijgen.

 

Ragdoll Daisy en Maggie

 

Lees meer verhalen van Ragdoll kitten Maggie

 ® CuanCats