Ragdoll Maggie vertelt haar belevenissen in augustus 2009

 

Ik vind het heerlijk om een tukje te doen, maar ik heb ook een nieuwe slaapplaats ontdekt: op mijn schoot van mijn baasje. Alleen houd ik het daar niet zo lang vol want hij zit op een bewegende stoel (schommelstoel) en dat maakt me een beetje duizelig. Dat houd ik niet zo lang vol en dan kruip ik lekker bij mam in het mandje. Wanneer hij de stoel verlaten heeft, kruip ik stiekem op die stoel, die wiegt me heerlijk zachtjes in slaap.

Mijn mam is een beetje gek aan het doen. Ze wil me helemaal niet meer wassen en ze geeft me geen aandacht meer, soms is ze flink aan het schreeuwen. Ik begrijp helemaal niets van al dat gegil. Ik doe haar toch geen pijn? Jane vertelt mij dat ze op het moment erg geïnteresseerd is in een vent, mijn vader denk ik. Ze is nu al vijf dagen aan het schreewen, ik wordt er helemaal gek van, ik wil mijn gewone mammie weer terug. Gelukkig vertelde Cherish mij dat het over een paar daagjes over is want het is eerder gebeurd. Dat gebeurde negen weken voordat ik geboren was. Maar er werd mij ook verteld dat ze niet naar haar grote liefde mag, ze moet nog een tijdje wachten. Ik heb dat tegen mijn mam verteld maar zij wil niet naar mij luisteren.

Ik weet dat ik het niet mag doen maar ik vind het zo lekker liggen in het zonnetje en dit is echt de perfecte plaats om in de zon te liggen. Soms ziet mijn personeel niet dat ik daar al een tijdje lig. De andere katten komen niet bij me liggen, dat is wel jammer. Het zou wel grappig zijn, om met zijn allen in de zon in de plant te liggen. Hier onder zie je mijn heerlijk genieten in de zon, mijn personeel heeft me gesnapt. Wat ben ik lief he?

Ragdoll kitten Maggie in de zon

Zoals Jane het voorspelde is het rare gedrag van mijn mam weer normaal en ze wast me weer. Jane vertelde mij ook dat het rare gedrag van mijn mam over een paar weken/maanden weer terug komt. Ik kijk daar zeker nog niet naar uit, al dat gegil!

Er is hier iets raars aan de gang! Eén van de personeelsleden, is de nagels van mijn vrienden aan het knippen. Ik heb het vreemde gevoel dat ik het volgende slachtoffer ben, maar voordat het zover is ga ik me lekker verstoppen en hopelijk slaat hij mij over. Ik wil dit niet, zo hopeloos op mijn rug liggen terwijl mijn kleine nageltjes geknipt worden. Helaas, het andere personeelslid, haalt mijn vrienden één voor één op. Ze heeft mij onder het bed gevonden, waar ik dacht mij te kunnen verstoppen. Op het moment lig ik op mijn rug en worden mijn nageltjes geknipt; het is allemaal niet zo erg als het lijkt. Eigenlijk is het een goede deal: ik krijg alle aandacht die ik nodig heb. Ik wil graag nog wat langer blijven liggen maar dat kan niet want de nagels van een andere kat moeten ook geknipt worden.

 

Lees meer verhalen van Ragdoll kitten Maggie

 ® CuanCats